Een avond om aan terug te denken; College Art Tour met Micky Hoogendijk.

Op 24 mei mochten wij weer een College Art Tour event organiseren en wat voelde dat weer goed! Wij hadden kunstfotograaf Micky Hoogendijk en Jesse Dijksman van crowdfundingbedrijf Lukida te gast, helaas kon Evert Rodrigo niet aanwezig zijn dat had de avond nog mooier gemaakt.

Volle zaal

In de aanloop naar het evenement waren wij dolblij dat het aantal reserveringen met de week groeide. En dat merkte we, de zaal zat vol met geïnteresseerden, kunstenaars en kunstliefhebbers.

Gedurende het evenement begon het publiek steeds meer vragen te stelen en moderator Harry Starren zorgde zoals gewoonlijk voor een sfeervolle en prettige ambiance.

De filosofische fietsspeech

Jesse Dijksman bracht met zijn fietsspeech een mooie ijsbreker. Zijn presentatie over Lukida was kort en door uitvallen van gastspreker Evert Rodrigo had Jesse Dijksman tijd om de filosofie achter Lukida te vertellen.

De magie van Micky

De inspirerende woorden en werken van Micky zorgde ervoor dat het publiek tot het laatste moment betrokken bleef bij het gesprek. Haar positieve energie was duidelijk aanwezig en dat gaf iets magisch. De teleurstelling was dan ook wel voelbaar in de zaal toen het gesprek op zijn einde liep. Door de levenservaring en werkervaring van Micky Hoogendijk was zij in staat om het publiek te voorzien van goeie tips, heldere inzichten en opmerkelijke aandachtspunten die voor elke startende creatieve beroepskunstenaar bruikbaar zijn.

Samen met het publiek en de gastsprekers hebben wij genoten van dit evenement en willen ook Pakhuis de Zwijger bedanken voor hun faciliterende bijdrage. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *